Perspirex Deo Roller Oksels 25 roll

Perspirex Deo Roller Oksels 25 roll

EUROCOSMETICS
2231389
14,99 €
Bruttopreis
Zweten is een natuurlijke en essentiële functie, die de lichaamstemperatuur regelt en de giftige afvalstoffen via de huid afvoert.

 

Perspirex Deo Roller Oksels 25 roll

.

Zweten is een natuurlijke en essentiële functie, die de lichaamstemperatuur regelt en de giftige afvalstoffen via de huid afvoert.

 Maar buitensporig zweten kan best een probleem zijn.

Perspirex remt het zweten door de zweetklieren tijdelijk te blokkeren.

De aluminiumchloride bevattende PerspireX reageert op het water in de zweetklier en vormt een keratinestop in de klier. Deze kleine stop laat de zweetklier slapen. De stop zal met het afwerpen van de dode cellen aan de oppervlakte van de huid worden verdreven en de zweetklier zal weer actief worden. Dit proces duurt van enkele dagen tot één week, de reden waarom PerspireX 1 à 3 maal per week wordt gebruikt. 

PerspireX heeft een alcoholbasis en bevat geen water. Voeg je water bij de formule, zal de reactie tussen aluminiumchloride en water in de fles plaatsvinden en niet in de zweetklier. Er zijn veel transpiratiewerende middelen op de markt die water en aluminiumchloride bevatten. Zij zijn wel deels efficiënt tegen zweet, maar niet voor lang daar de stop zich aan de oppervlakte van de huid vormt in plaats van zich in de zweetklier te vormen. Daardoor werkt PerspireX langer en beter dan andere middelen.

Gebruik : 1 tot 3 maal per week s'avonfs voor het slapen gaan. De zweetklieren zijn minder actief bij nacht waardoor PerspireX de tijd krijgt in te werken gedurende uw slaap.

Er is een PerspireX Roll-on voor gebruik in de oksels en een PerspireX Lotion voor handen en voeten. PerspireX Roll-on bevat een uniek gepatenteerd buffer systeem, speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid onder de armen.
Daar de huid op handen en voeten dikker en minder gevoelig is, is een buffer systeem niet nodig in de PerspireX Lotion.

U kan PerspireX op andere delen van het lichaam gebruiken waar u overmatig zweet..

Lieferform
Rolle
Art des Produkts
Pflegeprodukt
Marken
Andere
No reviews

16 andere Artikel in der gleichen Kategorie:

Neue Artikel

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wir verwenden Cookies, um Ihnen den bestmöglichen Service zu bieten. Durch den Besuch unserer Website stimmen Sie der Platzierung von Cookies zu.