Reduced price! Vsm Okoubaka Complex 50 tabl Expand

Vsm Okoubaka Complex 50 tabl

VSM BELGIUM

0379230

New

Okoubaka complex werkt ontgiftend en bevordert het normaal functioneren van de maag en de darmen.

More details

8,32€

tax incl.

9,25€ tax incl.

-10%

Vsm Okoubaka Complex 50 tabl

.

Okoubaka complex werkt ontgiftend en bevordert het normaal functioneren van de maag en de darmen.

Ook in uw reiskoffer mag Okoubaka zeker niet ontbreken. De voeding op reis is dikwijls ongewoon voor onze maag en darmen en dat kan maagproblemen veroorzaken. Geen nood, Okoubaka complex-smelttabletjes van VSM voorkomen maag-darmstoornissen door vreemd voedsel.

Benaming en groep:
Okoubaka complex VSM is een homeopathisch middel*, ontwikkeld op basis van gegevens uit de literatuur en uit praktijkervaring.
Homeopathische complexmiddelen zorgen voor een zachte, regulerende werking en bevorderen het natuurlijke herstelproces. Indien toegepast volgens het  homeopathisch gelijksoortigheidbeginsel heeft dit middel een gunstige invloed op maag en darmen.

Hoe en in welke hoeveelheid gebruiken:
Tenzij anders is voorgeschreven, 3x daags 1-2 tabletten innemen, tenminste een half uur voor of na de maaltijd. In acute gevallen eik uur 1-2 tabletten. Het zo lang mogelijk in de mond houden van het middel bevordert opname via het mondslijmvlies. De zuigtabletten zijn hygiënisch verpakt in geperforeerde, afscheurbare, strips. Zo kunt u steeds een aantal verpakte tabletten bij de hand
houden.
Kinderen vanaf 6 jaar halve dosering.
Dit middel bestaat ook als Okoubaka junior complex VSM, speciaal aangepast aan jonge kinderen.


Ongewenste effecten:
Er zijn, na jarenlange toepassing van Okoubaka complex VSM, tot op heden, geen bijwerkingen waargenomen.

Bijzondere voorzorgen:
Bij het begin van een homeopathische behandeling, kunnen de klachten aanvankelijk iets toenemen. Dit effect is als positief te waarderen: het geeft aan dat het juiste middel is gekozen en dat het lichaam erop reageert met een intensieve reactie. Een algemeen advies is om gedurende enkele dagen de dosering te halveren of het innemen gedurende enkele dagen geheel te staken. Op deze manier krijgt het lichaam de tijd om de prikkel van het geneesmiddel te verwerken.
Indien de uitwerking van dit homeopathische geneesmiddel anders is dan u zich heeft voorgesteld, of als er na verloop van tijd geen verbetering optreedt, doet u er goed aan advies in te winnen bij uw arts of apotheker.

Delivery form Tablets
Type of product Homeopathy
Brands Vsm

Homeopathy

  • Homeopathy
  • Fagg

Manufacturers

PayPal