Arkogelulen  Ananas 45 caps
Arkogelulen  Ananas 45 caps
Arkogelulen  Ananas 45 caps
Arkogelulen  Ananas 45 caps

Arkogelulen Ananas 45 caps

ARKOPHARMA BELUX
1342674
€12.80
Tax included
1342674 Arkogelulen Ananas 45 caps Deze exotische plant werd door Christoffel Colombus ontdekt in 1493 in Guadeloupe, waar hij door de oorspronkelijke bewoners "nana" genoemd werd. Ananas is zeer gekend omwille van zijn zoete smaak. Arkopharma Merknamen Home Root ARKOPHARMA BELUX Zwitserse Apotheek - Uw Belgische Internet Apotheek 8.78 arkopharma

 

Arkogelulen Ananas 45 caps

.

Deze exotische plant werd door Christoffel Colombus ontdekt in 1493 in Guadeloupe, waar hij door de oorspronkelijke bewoners "nana" genoemd werd. Ananas is zeer gekend omwille van zijn zoete smaak.

Actief bestanddeel :De ananassteel bevat een belangrijk proteolytisch enzym, bromelaine.

Cellulitis is een verschijnsel van de onderhuidse huidweefsels en is het resultaat, als we het zo mogen noemen, van enerzijds een lokale vocht-en vetophoping en anderzijds van een abnormale grate aanwezigheid van collageenvezels. Daardoor komen de opgezwollen vetcellen in een dicht netwerk van vezels terecht en is enige uitwisseling met omliggende weefsels bijna onbestaande. Bromelaine, het belangrijkste actief bestanddeel aanwezig in de ananassteel, is in staat om ter hoogte van het vetweefsel het teveel aan collageenvezels af te breken tot aminozuren zodanig dat de opgezwollen vetcellen vrijer komen te Iiggen. Deze afbraak zorgt ervoor dat de opgestapelde vetten en vochten gemakkelijker kunnen afgevoerd worden waardoor de huid algauw veel soepeler aanvoelt en cellulitis langzaam, maar zeker verdwijnt!

Samenstelling : Per capsule: 397,6 mg onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder van de steel.

Gebruik ;3 capsules per dag in te nemen tussen de maaltijden met een groot glas water. Een volledige anti-cellulitiskuur duurt algauw zes maanden. Gelieve de aanbevolen dagelijkse posologie niet te overschrijden.

Delivery form
Capsules
Type of product
Diet - Nutrition - Foods
Brands
Arkopharma
No reviews

16 other products in the same category:

Product added to wishlist
Product added to compare.

We use cookies to provide you with the best possible service. By visiting our website you agree to the placing of cookies.